Door jarenlange ervaring bent u bij VBS Limburg op de juiste plek als het gaat om kwaliteit. Wij zijn actief als staal leverancier en in metaalbewerking en beschikken dan ook over een uitgebreide assortiment aan staalproducten, daarnaast staan we garant voor een perfecte service, snelle levering en concurrerende prijzen.

Naast standaard maten doen we ook aan maatwerk, naast onze staalproducten hebben we ook andere services binnen ons handbereik. Zo kunt u uw producten laten poeder-coaten in elk gewenst RAL-kleur en verhuren we onszelf voor het verrichten van grote onderhoudswerken en als constructie/bankwerker.

Staaltje vakmanschap

Wij beschikken over een breed palet aan metaalbewerkingsdisciplines. Vanaf uw idee of ontwerp tot en met de productie, assemblage en transport kunt u op onze service rekenen. De full-service aanpak van VBS Limburg bestaat uit het gehele proces van metaalbewerking vanaf technisch tekenwerk tot  knippen, boren, zetten, zagen en alle laswerkzaamheden.
Ook de finishing is in goede handen met een eigen straal-en poedercoatfaciliteit. Verpakken en transporteren hoort ook bij de totale aanpak. Wij leveren uw product kant en klaar op uw adres of dat van uw klant.

Natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden hiervoor kunt u altijd contact opnemen met ons.