Wilt u uw tuin nieuw leven geven met een van onze producten? Met zorg en precisie zullen we het beste uit iedere tuin halen met als resultaat een eigenzinnige tuin waar u zich thuis voelt. Een goede samenwerking begint dan ook met een goed gesprek. In een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op de zaak, komen uw wensen aan bod, aan de hand daarvan maken wij een tekening – geheel vrijblijvend – zodat u en wij er een beter beeld bij kunnen vormen.

We hebben een ruim assortiment en beschikken over diversiteit in onze producten om uw tuin weer nieuw leven in te blazen. Naast alleen cortenstaal kunnen we al uw producten ook poeder-coaten in elk gewenste RAL-kleur, zo creëren wij voor onze klanten een ruime keuze aan staalproducten.

Na ons gesprek maken we aan de hand van uw wensen en maten, een gepersonaliseerde 3D ontwerp van uw tuin ”geheel vrijblijvend”, zodat u en wij uw wensen beter in beeld kunnen krijgen.

Naast onze services die wij bieden op het metaalvlak, bieden we ook bezorgservices aan. Op afspraak bezorgen we binnen heel Nederland en de Beneluxe. De prijzen hiervan kunnen uit een lopen dat is dan geheel afhankelijk van de afstanden.

Plantenbakken

Verreik je tuin met onze populaire cortenstalen plant en bloembakken. Daarnaast produceren we ook stalen plantenbakken in ieder gewenste RAL-kleur, en leveren we deze en onze andere producten door heel Nederland en Beneluxe.

Waterornamenten

Dankzij onze maatwerkende kracht kun je bij ons je eigen personaliseerde waterornament ontwerpen en stijlen, en er word dan vrijblijvend een bijpassende 3D ontwerp gemaakt. Ook deze waterornamenten zijn verkrijgbaar in ieder gewenste RAL-kleur.

Kantopsluitingen / Borders

Je gazon en of terras gescheiden houden met een border of kantopsluiting van cortenstaal is ideaal en stijlvol. Bij ons is het realiseren van dit product in een handomdraai gepiept door onze knip en zetservice.